2014 Chevy Silverado får 'High Country' Luxury Trim

  • Andrew Mark
  • 0
  • 1892
  • 386

Den nye High Country-trim Silverado fra Chevrolet er den seneste pickup, der tager på rollen med luksuscruiser sammen med hårdtarbejdende, og Chevy frigav lige detaljerne på sin nye luxo-truck. 

High Country Silverados sidder på toppen af ​​sortimentet og får unik stil takket være en forkromet gitter, halogenprojektorlygter og kofanger i forreste og bageste kofanger. High Country Silverados kører på 20 tommer kromhjul, accentueret af kromkroppens sidelister, dørhåndtag og spejle.

Skåret i krom på ydersiden er High Country Silverado indpakket i sadelbrunt læder på indersiden. Sammen med High-Country badged læderoverflader er der nogle tekniske opgraderinger inkluderet, såsom en 8-tommer berøringsskærm, et Bose premium-lydsystem og parkeringshjælp foran og bag. High Country Premium-pakken er en tilgængelig mulighed, og den tilføjer et opvarmet ratt, alarmeringspakke til føreren, justerbare pedaler og integreret trailerbremseregulator.

SE OGSÅ: Chevy Silverado detaljer i 2014

Når det gælder magt, er Silverado High Country standard udstyret med den midterste motor i Silverados tre-motor line, den 5,3-liters V8, der skaber 355 hk og 383 lb-ft drejningsmoment. Det fås også med den største motorindstilling, en 6,3-liters V8. Det mindste valg, en 4,3-liters V6, kan ikke fås med High Country-trimmede lastbiler.




Endnu ingen kommentarer

Vi vil fortælle dig alt om nye og brugte biler samt dele og tilbehør til dem
Anmeldelser af nye og brugte biler, priser, specifikationer, videoer. Vi hjælper dig med at finde bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere