Ford Fusion Energi godkendt til California HOV Lane Access

  • John Richard
  • 0
  • 5253
  • 72

California Air Resources Board (CARB) har godkendt Ford Fusion Energi plug-in hybrid til sit carpool bane-adgangsprogram, hvilket hjælper den amerikanske bilproducent med at blive Toyota på toppen af ​​listen med de mest 2013 køretøjer, der er kvalificerede til HOV-bane-dekal.

Det er det niende køretøj fra Ford, der kvalificerer sig til carpoolbane-adgang gennem CARB siden 1993; Focus Electric og C-MAX Energi plug-in hybrid var også for nylig godkendt. Ford Fusion Energi-købere er også berettigede til at modtage et skatterabat på $ 1500 sammen med en føderal skattekredit på $ 3.750.

SE MERE: Ford Fusion Hybrid Review

Fusion Energi har en EPA-estimeret brændstoføkonomi på 100 MPGe kombineret med en samlet rækkevidde på 620 miles på en enkelt tank med en fuld ladning. Fusion Energi har en elektrisk rækkevidde på op til 21 miles og har en øverste elektrisk kun hastighed på 85 km / h.

Diskuter denne historie på FordFusionClub.com




Endnu ingen kommentarer

Vi vil fortælle dig alt om nye og brugte biler samt dele og tilbehør til dem
Anmeldelser af nye og brugte biler, priser, specifikationer, videoer. Vi hjælper dig med at finde bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere