GM-tip til 100 mil elektrisk rækkevidde volt

  • Job Fitzgerald
  • 0
  • 2454
  • 363

Der er måske noget galt i verden, når batteriteknologien op på niveau betragtes som en ”spilskifter” som GM CEO Dan Akerson beskrev det på et medarbejdermøde, men så måske igen ikke.

Envia Systems, et af de mange små virksomheder, GM arbejder med for at udforske ny batteriteknologi, har gjort et rapporteret gennembrud for at tilbyde et nyt lithium-ion-batteri, der er i stand til 100 eller endda 200 miles af rækkevidde til fremtidige EVs. Enhver, der følger branchen, vil sandsynligvis forvirre efter at have læst det, fordi en 100-mile rækkevidde er alt andet end et gennembrud, i det mindste rent af tallene. I øjeblikket har bilproducenter som Nissan, Honda og Ford alle elektriske køretøjer på 100 km rækkevidde, der enten allerede er til salg eller skal.

”Jeg tror, ​​vi har bedre end 50-50-chancen,” sagde Akerson, ”at udvikle en bil, der vil gå 200 miles mod et gebyr. Det ville være en spiludveksler, ”sagde Akerson til Associated Press.

At tilbyde 100 mil ren elektrisk rækkevidde er den nuværende industristandard, og det er derfor, det synes dumt at tænke på det som alt andet end at gøre par. En historie af Associeret presse drøftede Akerson's tale, men kunne ikke finde nogen konklusion om, hvorfor eller hvordan denne meddelelse kunne være så vigtig. I en samtale med GM, AutoGuide måske har afsløret, hvad der nøjagtigt er så vigtigt ved den nye udvikling.

I øjeblikket kan Chevrolet Volt køre cirka 35 miles på elektricitet, før dens benzinmotor går i gang for at tilføje juice. GM har ikke gjort det til nogen hemmelighed, at det planlægger at øge Volt's rækkevidde. Et langt fra at hoppe til 100 miles, 2013-modellen hæver sit elektriske rækkevidde med tre miles til i alt 38, men det er uden hvad den nye teknologi var, som Akerson nævnte under sin tale.

Vi leder altid efter øget energitæthed og lavere omkostninger. ”Sagde General Motors Hybrid- og batterispecialist Kevin Kelly i en telefoninterview. ”Det er den holly gral ved at give kunderne øget rækkevidde og lavere omkostninger, og det er det, vi fokuserer på.”

Dette kombineret med Akersons meddelelse om et batteri med forbedret rækkevidde ser ud til at antyde, at virksomheden sigter mod at tilbyde en Volt med drastisk forbedret elektrisk rækkevidde. Hvis det var tilfældet, kunne bilens kombinerede gas- og elmotordrevkørsel transportere bilen mellem 450 og 550 miles.

”Se på volt. Volt har nu været i produktion i to år. I 2013 øger vi batteriets rækkevidde med tre miles, ”sagde han.

Kelly afviste at kommentere produktspecifikationer, men da han blev presset gentog han sit pointe om, at GM altid forsøger at forbedre rækkevidden og reducere omkostningerne for forbrugerne, idet han antyder, at volt er indstillet til yderligere fremtidig rækkevidde forbedring.

Da han blev presset på specifikationer for øget batteriområde, sagde han "Jeg tror, ​​du vil se ting som det ske," selv om på hvilket produkt og inden for hvilken tidsramme han ikke kunne specificere.




Endnu ingen kommentarer

Vi vil fortælle dig alt om nye og brugte biler samt dele og tilbehør til dem
Anmeldelser af nye og brugte biler, priser, specifikationer, videoer. Vi hjælper dig med at finde bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere