Tesla tilføjer fabrikker i Europa, Asien

  • Gerald Norton
  • 0
  • 2231
  • 221

Tesla har til hensigt at tilføje fabrikker i Europa og Asien, ifølge CEO Elon Musk, da den amerikanske elektriske bilproducent står for et massemarked, overkommelig EV.

I år planlægger virksomheden at fremstille mindst 21.000 enheder af sin Model S sedan og planlægger at fordoble dette tal for 2014. Selvom fabrikken har kapacitet til at producere så mange som 500.000 køretøjer om året, ønsker Tesla at bygge yderligere anlæg for at kunne at tilfredsstille produktionen på et lavere køretøj, massemarkedet.

SE OGSÅ: Tesla ønsker elbillede til lavere pris for at slå Nissan Leaf

Selvom det ikke vil ske i den nærmeste fremtid, planlægger Tesla at tilføje fabrikker i Europa og Asien for at skære ned på eksportomkostningerne og samtidig gøre det lettere at sælge køretøjer i forskellige områder af verden. Massemarkedskøretøjet er stadig et par år væk, men CEO Elon Musk er aldrig en til at sidde inaktiv. Musk foretrækker, hvis massemarkedet EV blev solgt om tre til fire år.

Teslas næste køretøj er imidlertid Model X, en elektrisk SUV, der går i produktion i Californien sent på næste år.




Endnu ingen kommentarer

Vi vil fortælle dig alt om nye og brugte biler samt dele og tilbehør til dem
Anmeldelser af nye og brugte biler, priser, specifikationer, videoer. Vi hjælper dig med at finde bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere