2013 Chevrolet Camaro 1LE Track Pack detaljeret med nye fotos

  • Joshua Weaver
  • 0
  • 4816
  • 409

Chevrolet afslørede for nylig sin Camaro-model fra 2013 med subtile ændringer, hvoraf især blev inkluderingen af ​​in-car navigation til sin sportsbil. På tidspunktet for frigivelsen talte den amerikanske bilproducent også om en ny 1LE-ydelsespakke, og detaljer om det er nu dukket op sammen med et omfattende fotogalleri.

Ydelsespakken er faktisk en sporpakke, som oprindeligt blev tilbudt på Camaro SS-modeller udstyret med manuel gearkasse. Baseret på SS-modellen er der ikke ændret 6,2-liters V8-motor, og output er stadig fastgjort til 426 hk. Købere får dog en FE6-ophængspakke, der inkluderer tykkere svingbarer foran og bag, en tårnstangstang, tåstænger, bageste chokmonteringer, monotube-spjæld, opgraderede halvaksler og hjullejer fra ZL1-modellen. 20-tommer hjul indpakket med Goodyear Eagle F1 SuperCar dæk afslutter pakken.

Køretrækket ser også nogle opgraderinger med et 3,91: 1 bagakselforhold og en opdateret nærforholdsvariant af den Tremec seks-trins manuelle gear. Til sidst kaster bilproducenten også en transmissionskøler og brændstofpumpe med højt flow.

Hvad estetik angår, er 1LE-modellen differentieret fra sine brødre med en sort finish på hætten og hjulene. Når man klatrer inde i kabinen, ses mikrosuede-accenter på rattet og skifteknap, der igen er lånt fra ZL1.

På mange måder er 1LE til Camaro SS, hvad Boss 302 er for Mustang GT.

Der er endnu ikke annonceret nogen prisfastsættelse på Camaro 1LE eller track pack 2013.




Endnu ingen kommentarer

Vi vil fortælle dig alt om nye og brugte biler samt dele og tilbehør til dem
Anmeldelser af nye og brugte biler, priser, specifikationer, videoer. Vi hjælper dig med at finde bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere