2013 Pickup Truck Preview Video 2013 Detroit Auto Show

  • Yurii Vivich
  • 0
  • 1568
  • 140

Halvtons lastbilsegmentet varmer op i 2013 med introduktionen af ​​helt nye GM-pickups og forventningen om en ny Toyota Tundra og måske endda en ny Nissan Titan.

Generalen har endnu ikke meddelt sine effektnumre (de forventes at være i første kvartal af 2013), men ledere hos virksomheden hævder, at deres nye serie Ecotec3-motorer vil være meget konkurrencedygtig.

Fords turboladede EcoBoost-motorer satte stangen i lastbilindustrien og efterlod alle andre i støvet. Ram har nu udstyret sine lastbiler med en otte-trins transmission, stop / start, airbag-ophæng og aktiv aerodynamik for at prøve at føre sine lastbiler til toppen af ​​dyngen.

Se Komplet Detroit Auto Show Cover 2013

Nyhedsredaktør og uofficiel AutoGuide.com lastbil fyr Stephen Elmer kigger hurtigt rundt i Detroit Auto Show i 2013, hvor han detaljerede de nye GMC Sierra og Chevy Silverado, og hvordan de kommer til at konkurrere op til konkurrencen.

Få Flash Player til at se denne afspiller.




Endnu ingen kommentarer

Vi vil fortælle dig alt om nye og brugte biler samt dele og tilbehør til dem
Anmeldelser af nye og brugte biler, priser, specifikationer, videoer. Vi hjælper dig med at finde bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere