2014 Chevy Corvette tildelt Super Bowl MVP

  • Ross Wilcox
  • 0
  • 3873
  • 221

Mens rygter om Beyonce-dans med den nye Chevrolet Corvette Stingray i 2014 ikke viste sig at være sandt, blev MVP for søndagens store spil tildelt et helt nyt eksempel på Chevys halo-sportsbil. 

Baltimore Ravens quarterback Joe Flacco blev kronet som den mest værdifulde spiller efter spillet, og blev derefter ejer af en splinterny 2014 Chevy Corvette. Han førte sit hold til en sejr med 34-31 af San Francisco 49ers.

SE OGSÅ: Corvette Stingray 2014 stadig varm på Detroit Show Floor

Bilen blev præsenteret af Rick Flick fra New Orleans 'Banner Chevrolet, en forhandler, der blev ødelagt af Hurrican Katrina i 2005.

"Banner Chevrolet og hele byen New Orleans har været igennem så meget siden stormen, vi følte, at dette var en lille gestus for at bringe comeback-historien i fuld cirkel," sagde Alan Batey, GM vicepræsident for U.S. salg, service og marketing. ”Med Super Bowl i baghaven kunne vi ikke tænke på en bedre fyr til at have æren af ​​at tildele MVP med sin Corvette Stingray.”

 Diskuter denne historie på digitalcorvettes.com




Endnu ingen kommentarer

Vi vil fortælle dig alt om nye og brugte biler samt dele og tilbehør til dem
Anmeldelser af nye og brugte biler, priser, specifikationer, videoer. Vi hjælper dig med at finde bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere