2014 Corvette afslutter test af Nürburgring, ukendte tider

  • Job Fitzgerald
  • 0
  • 1647
  • 191

Chevrolet Corvette Stingray gennemgår test i Europa, før de sælges, og det ser ud til, at den amerikanske bilproducent stoppede ved Nürburgring med sin nyeste sportsbil.

Ved at frigive et par fotos som teasere får den nye Corvette Stingray masser af luft på det verdensberømte spor. Desværre har vi ikke en anelse om, hvilken slags omgangstid det vendte ind.

SE OGSÅ: Corvette Review 2014

Det, Chevy gør klart, er, at det lægger sin Corvette Stingray gennem alle skridt og finjusterer det til det europæiske marked. Uden tvivl vendte Corvette Stingray nogle hurtige omgange, men vi bliver nødt til at vente lidt længere, indtil der kommer officielle ord om, hvad disse tider var.

"Nürburgring er kendt for sin krævende racerbane, og den er perfekt egnet til vores formål, som er at finjustere køre- og håndteringsegenskaber for den europæiske Corvette Stingray," sagde Jim Mero, køretøjsdynamikingeniør hos GM. ”Vi er særlig opmærksomme på ophængsopsætningen og styringen på Nürburgring. De europæiske veje er ganske forskellige og forskellig fra USA, og det samme er kørevaner. ”




Endnu ingen kommentarer

Vi vil fortælle dig alt om nye og brugte biler samt dele og tilbehør til dem
Anmeldelser af nye og brugte biler, priser, specifikationer, videoer. Vi hjælper dig med at finde bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere