Corvette Cabriolet 2014 officielt bekræftet for 2013 Genève Motor Show Debut

  • Yurii Vivich
  • 0
  • 4444
  • 1076

Der var hvisker fra Corvette Cabriolet før, men nu har Chevrolet officielt annonceret, at den nye Corvette Convertible vil gøre sin verdensdebut den 5. marts på Genève Motor Show 2013.

Den nye Corvette Convertible vil stå skulder-til-skulder med nogle imponerende europæiske køretøjer, der skal debut i Genève, ligesom Alfa Romeo 4C såvel som de nyeste modeller fra Lamborghini og Ferrari.

SE OGSÅ: Se den første Corvette Commercial i 2014

”Det er passende at introducere den nye Stingray-cabriolet på den globale scene i Genève, fordi Corvette er ansigtet til Chevrolet over hele verden,” sagde Susan Docherty fra Chevrolet Europe. "Det er et ikon, der længe er blevet anerkendt og beundret, selv i lande, hvor det aldrig officielt er blevet tilbudt."

Forvent, at bilen skal ligne kupeen, der blev vist i Detroit.

”Hver Corvette er designet i starten som en åben bil,” sagde Tadge Juechter, Corvette-chefingeniør. "Den nye Stingray er ikke anderledes, med coupé og cabriolet designet til at udmærke sig i enhver situation - det være sig din daglige pendling, et kørsel over kontinentet eller opladning gennem snoede bagveje."

Chevrolet annoncerede også, at den første Corvette Convertible vil blive auktioneret på Barrett-Jackson Palm Beach til fordel for Barbara Ann Karmanos Cancer Institute.

Diskuter denne historie på Corvette-Forum.com




Endnu ingen kommentarer

Vi vil fortælle dig alt om nye og brugte biler samt dele og tilbehør til dem
Anmeldelser af nye og brugte biler, priser, specifikationer, videoer. Vi hjælper dig med at finde bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere