2015 Chevrolet Colorado lækkede før LA Debut

  • Job Fitzgerald
  • 0
  • 2138
  • 581

General Motors er ved at gå ind i mid-size lastbilsegmentet med sin Chevrolet Colorado, som du kan se i dag, selvom det var meningen, at det skulle debutere i morgen.

Oplysninger om lastbilen holdes stadig under indpakning, men et enkelt billede af Chevrolets nyeste utilitaristiske lastbiltransport lækker i en video vist af Edmunds.

General Motors, der allerede er bekræftet med lastbilen, vil blive tilbudt med en dieselmotor, selvom virksomheden kan vælge mellem enten en 2,5- eller 2,8-liters turbodiesel, som begge tilbydes i globale versioner af Colorado. Den større version virker som et mere sandsynligt valg for det amerikanske marked, der traditionelt er partisk mod større og mere kraftfulde motorer. 

2013 LA Auto Show Dækning

På den anden side afslører det lækkede billede, at Chevrolet ikke holder sig med den samme styling, der blev set på Colorado, der blev solgt på andre markeder. I stedet bærer det en boxer frontend mere beslægtet med Silverado og andre halvtons lastbiler, der i øjeblikket er til salg i Nordamerika. På trods af dets firkantede forhold, fastholder forlygterne en fejet bagside, der ligner den globale lastbil.

Diskuter denne historie på vores Chevrolet Colorado-forum.




Endnu ingen kommentarer

Vi vil fortælle dig alt om nye og brugte biler samt dele og tilbehør til dem
Anmeldelser af nye og brugte biler, priser, specifikationer, videoer. Vi hjælper dig med at finde bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere