Chevrolet Sonic Z-Spec-tilbehør Line-lader ejere tilpasse deres ride

  • John Richard
  • 0
  • 3734
  • 79

Efter først at have vist en række Z-Spec-tilbehør på SEMA Show sidste år, har Chevrolet nu annonceret, at det vil flytte den nye internmarkedsdele-sortiment fra koncept til virkelighed, og debutere de første elementer på den nye Sonic sub-kompakt.

Tilgængelige dele inkluderer et nyt jordeffektkit, udstødningsspids, tagspoiler, spejlhætter, gitteromgivelser og tilgængelige 16- og 17-tommer hjul. Og selvfølgelig er der også en klistret grafikpakke. Interiørartikler er begrænset til aluminiumsportpedaler og trækplader, selvom GM har sagt, at flere dele vil være tilgængelige i den nærmeste fremtid.

Varerne vil være tilgængelige hver for sig eller som en komplet pakke gennem forhandlere.

Z-Spec-linjen er beregnet til at trække yngre købere ind i splinternes nye Sonic sub-kompakt (en erstatning for Aveo), samtidig med at de drager fordel af et marked, hvor individualitet er noget, kunderne vil betale for. Planen ligner hvad Scion har gjort for at tiltrække yngre købere.

Sonic, der blev afsløret på Detroit Auto Show i år, drives af en 1,4-liters turboladet 4-cylinder og forventes at få 40 mpg på motorvejen.

Chevy viser flere tilpassede Sonic-modeller på NY Auto Show, der starter den 20. april. Se AutoGuides dækning her for alle fotos.




Endnu ingen kommentarer

Vi vil fortælle dig alt om nye og brugte biler samt dele og tilbehør til dem
Anmeldelser af nye og brugte biler, priser, specifikationer, videoer. Vi hjælper dig med at finde bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere