“Defiance” Dodge Charger er en post-apokalyptisk kriminalitetsbekæmpelsesmaskine

  • Joseph Cain
  • 0
  • 3304
  • 167

Hollywood og bilindustrien deler en rig historie. Siden de første filmsekvenser, der debuterede biler har spillet en hovedrolle, er det noget, der stadig er sandt i dag, især på den lille skærm.

Arbejder tv-vinklen, har Dodge samarbejdet med Syfy Channel på et nyt show kaldet Trodsighed. Programmet finder sted i mørke og ødelagte St. Louis 35 år i fremtiden. Det fremhæver udnyttelsen af ​​en kriminalkæmper ved navn Nolan og hans retshåndhævelsesmaskine, en specielt modificeret Dodge Charger, som fremtrædende blev vist på Chicago Auto Show.

Bilen ser ud som om den overlevede Armageddon eller i det mindste et apokalyptisk meteorbrusebad og mudder-tsunami. Det har en bevidst patina, der er over-the-top, og har kofangerstænger, et delvis rullebur og knobldæk, der burde have været monteret på en Jeep Wrangler. Selv med ru og klar gummi har vi mistanke om, at denne oplader IKKE er "Trail Rated."

VIS KOMPLETT 2013 CHICAGO AUTO SHOW COVERAGE

At tage Trodsighed franchise et skridt videre, er et videospil med samme navn også en del af mixen. Fås til forudbestilling lige nu, det tilbydes til Sony Playstation 3 og Xbox 360 konsoller.

Overraskende er disse to forskellige former for medier faktisk bundet sammen. Seere, der ser showet, kan få ledetråde til gåder og udfordringer i spillet, som er en temmelig innovativ tie-in.

Trodsighed debuterer 15. april den Syfy Kanal, samme dag forfalder dine skatter. Spillet skal ramme butikshylder cirka to uger før tv-showet har premiere.




Endnu ingen kommentarer

Vi vil fortælle dig alt om nye og brugte biler samt dele og tilbehør til dem
Anmeldelser af nye og brugte biler, priser, specifikationer, videoer. Vi hjælper dig med at finde bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere