Kør Ford Mustang 2015 i dag med behov for hastighed

  • Joseph Hancock
  • 0
  • 3942
  • 556

Ford Mustang i 2015 kan nu køres ... i det mindste i virtuel form, når den tilslutter sig vagtlisten Behov for hurtigrivaler.

Det seneste Behov for hastighed spillet har tilføjet den helt nye Mustang og vil være tilgængelig for spillere at downloade. Behov for hurtigrivaler er tilgængelig til PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One og PC.

SE OGSÅ: Mustang 2015: Top 10 fakta, du skal vide

Ford Mustang 2015 er ikke tilgængelig i den fysiske verden på forhandlere før næste år, hvilket er mere end vi kan sige om Mercedes-AMG Vision Gran Turismo, som kun kan opleves praktisk talt i Gran Turismo 6.

”I løbet af de sidste fem årtier er Mustang blevet så meget mere end bare en bil,” sagde Andrea Zuehlk, Ford digital marketing manager. ”Følelsen af ​​frihed og uafhængighed Mustang inspirerer har gjort den populær rundt om i verden. At gøre det tilgængeligt i Need for Speed ​​Rivals hjælper os med at dele den glæde, der følger af at køre en Mustang til endnu flere mennesker. ”

Få Flash Player til at se denne afspiller.




Endnu ingen kommentarer

Vi vil fortælle dig alt om nye og brugte biler samt dele og tilbehør til dem
Anmeldelser af nye og brugte biler, priser, specifikationer, videoer. Vi hjælper dig med at finde bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere