Første Chevrolet Corvette Stingray, der skal auktioneres til velgørenhed

  • Joshua Weaver
  • 0
  • 3074
  • 141

Den første nogensinde Chevrolet Corvette Stingray bliver auktioneret bort på Barrett-Jackson-auktionen den 19. januar med sit indtægter på vej til velgørenhed.

C7 Corvette, der debuterede i Detroit Auto Show i 2013, drives af den amerikanske bilproducent's nye 6.2-liters V8-kraftværk med 450 hk og 450 lb-ft drejningsmoment.

SE OGSÅ: 2014 Chevrolet Corvette Stingray Ignites 2013 Detroit Auto Show

Provenuet fra den første solgte Corvette vil være til gavn for College for Creative Studies og vil ikke have nogen reserve. Chancerne er, at det vil hente et imponerende tal i slutningen af ​​dagen i betragtning af den første SRT Viper, der blev solgt for $ 300.000 på en Barrett-Jackson-auktion i Orange County, Californien sidste år.

Prisfastsættelse for den nye Stingray er stadig uanmeldt, men det ville være en stor overraskelse, hvis Vette formår at regere i en højere pris, da det sandsynligvis vil koste en frygtelig meget mindre.




Endnu ingen kommentarer

Vi vil fortælle dig alt om nye og brugte biler samt dele og tilbehør til dem
Anmeldelser af nye og brugte biler, priser, specifikationer, videoer. Vi hjælper dig med at finde bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere