Fisker Back, kinesisk ejer lover succes

  • John Richard
  • 0
  • 4154
  • 534

Lu Guanqiu er muligvis ikke et husstand lige nu, men han kunne blive den næste Elon Musk. Den kinesiske milliardær købte den mislykkede bilproducent Fisker på en konkursauktion og lover at udfordre Tesla med sin seneste erhvervelse.

Formand og grundlægger af Wanxiang Group Corp., den største deleproducent i landet, håber Lu på at bygge elbiler i både USA og Kina.

For at gøre dette til virkelighed sagde han, at han havde lagt alle cent, som hans firma tjener til at lave EVs. Efter at have opført ante nævnte han også, at han ville brænde så meget kontanter som muligt for at få succes. Lu's formue er bundet til omkring 3,1 mia. Dollars, et stykke fra Musk's pengeskab, der anslås til mere end $ 9 mia..

Lu håber at kunne bygge videre på de urolige rester af Fisker, der gik i slutningen af ​​2013. Hans køb af elbilproducenten giver ham adgang til omkring tre dusin patenter. Selvfølgelig er en tidligere GM-fabrik i Wilmington også Delaware en del af overtagelsen.

SE OGSÅ: Fisker-filer til kapitel 11 Konkursbeskyttelse

Denne produktionsfacilitet kunne give ham et springbræt til det amerikanske marked, skønt hans endelige mål er at fremstille elbiler i Kina. Desværre blev en tidslinje eller andre detaljer om virksomhedens produktionsplaner ikke delt på dette tidspunkt.

Lu planlægger at fortsætte med at opbygge den udvidede elbil fra Fisker Karma, som blev rost for sit slående design men panoreret for sine tekniske fejl; forhåbentlig kan hans team rette nogle af disse problemer. Han planlægger også at bygge andre hybridmodeller, men igen delte han ingen detaljer.




Endnu ingen kommentarer

Vi vil fortælle dig alt om nye og brugte biler samt dele og tilbehør til dem
Anmeldelser af nye og brugte biler, priser, specifikationer, videoer. Vi hjælper dig med at finde bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere