GM Drops 1500-serie varevogne fra Lineup

  • Ross Wilcox
  • 0
  • 2126
  • 345

General Motors har stille og roligt afviklet varevogne Chevrolet Express og GMC Savanna 1500 for 2015.

Disse varevogns død er et direkte resultat af Corporate Average Fuel Economy Standards (CAFE), der opdeler lette og tunge køretøjer baseret på en 8.500 brutto køretøjsvægt (GVWR). Da GM's varevogne i 1500-serien kvalificerer sig som lette køretøjer, er de inkluderet i Chevys samlede CAFE-vurdering.

Nu vil alle solgte varevogne Chevy Express og GMC Savanna overstige en 8.500 pund GVWR, så de regnes som tunge køretøjer og ikke tælles med Chevys samlede effektivitetsresultat.

SE OGSÅ: Detaljer om Chevy City Express

Dæmpende salg og behovet for mere plads på Wentzville, Mo.-anlægget, hvor varevogne er fremstillet, blev også taget med i beslutningen. GM's nye mellemstore pickup-lastbiler, Colorado og Canyon, vil blive bygget i Wentzville, og fabrikken er i øjeblikket klar til at imødekomme dem.

Virksomheden siger også, at kun 23 procent af Express og 7 procent af Savana-salget er 1500 modeller, hvor kunder overvældende foretrækker 2500-, 3500- og 4500-variant af varevogne.

For delvist at udfylde det hul, der er efterladt, introducerer Chevy City Express i år. Det er en lille varevogn, der vil konkurrere med Ford Transit Connect, ved hjælp af en 2,0-liters fircylindret motor, der er tilsluttet en CVT for at opnå meget bedre brændstoføkonomi end de store varevogne gjorde.




Endnu ingen kommentarer

Vi vil fortælle dig alt om nye og brugte biler samt dele og tilbehør til dem
Anmeldelser af nye og brugte biler, priser, specifikationer, videoer. Vi hjælper dig med at finde bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere