LA Auto Show Saab 9-X Air Concept

  • John Richard
  • 0
  • 1855
  • 485

25 år efter, at det svenske firma først bragte verden en Saab Convertible, blev afsløret på LA Auto Show, 9-X Air Concept vil sandsynligvis drive designretningen for fremtidige 9-3 modeller.

Det konvertible tag er en ny innovation fra Saab og glider væk fladt ind i bagagerummet og under det bageste tonneauafdækning i tre sektioner. Saab er i øjeblikket på udkig efter at patentere dette design.

Overraskende er den konvertible top en blød top og ikke en hård top, som er meget lettere efter design. Dette er noget, som Saab siger, skyldes 9-X's miljøvenlige attitude.

9-X Air er faktisk en ethanoldrevet hybrid og bruger en turboladet 1,4-liters Hybrid-ethanolmotor. Saab hævder, at motoren skifter 200 hk og er i stand til at fremdrage 9-X til 62 mph på 8,1 sekunder.

Vi forventer ikke at se denne nye kraftværk i fremtidige nordamerikanske Saabs, men designsproget vil helt sikkert blive vist den næste 9-3.




Endnu ingen kommentarer

Vi vil fortælle dig alt om nye og brugte biler samt dele og tilbehør til dem
Anmeldelser af nye og brugte biler, priser, specifikationer, videoer. Vi hjælper dig med at finde bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere