Lexus, Tony Hawk Hold op til at dekorere CCS-R Pikes Peak Car med ventilatoroverføringsbillede

  • John Richard
  • 0
  • 2974
  • 313

Lexus IS-F CCS-R er på vej tilbage til Pikes Peak International Hill Climb i 2013, og i år vil det være en fan-baseret dekal takket være Lexus og Tony Hawk Foundation.

De to har slået sig sammen for at bede deres fans og tilhængere om at indtaste deres navne gennem et Lexus Facebook-indlæg, en kommentar til dets YouTube-video, Twitter og Instagram (ved hjælp af # Lexus14K), for at oprette et samfundsbaseret mærkat. Mærkaten integrerer op til 14.000 fannavne og vises på racerbilen CCS-R.

SE OGSÅ: Lexus IS-F CCS-R kunne se begrænset produktion

Køretøjet vises også på Fan Fest, en årlig før-race-fest i centrum af Colorado Springs den 28. juni 2013. Ken Gushi vil igen stroppe ned bag rattet i CCS-R og vil konkurrere i udstillingsklassen for dette års Pikes Peak International Hill Climb.

”Ikke alle får en chance for at køre til toppen af ​​Pikes Peak, så 14.000 fans kan nu sige, at de deltog i turen op ad bakken,” sagde Brian Smith, Lexus vicepræsident for marketing. ”Vi er meget glade for at samarbejde med Tony Hawk Foundation for at give denne store mulighed for vores fans.”




Endnu ingen kommentarer

Vi vil fortælle dig alt om nye og brugte biler samt dele og tilbehør til dem
Anmeldelser af nye og brugte biler, priser, specifikationer, videoer. Vi hjælper dig med at finde bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere