Mark Reuss for at køre Corvette Stingray Pace Car i Indy Dual i Detroit

  • Joshua Weaver
  • 0
  • 4449
  • 14

General Motors Nordamerikas præsident Mark Reuss vil gå bag rattet i 2014 Chevrolet Corvette Stingray Pace Car i Chevrolet Indy Dual i Detroit denne weekend.

Reuss, en livslang racingentusiast, tog for nylig en øvelseskurv rundt om i Detroit Grand Prix kredsløb i Corvette Stingray Pace Car i 2014. Indy Dual i Detroit-løbene er en del af Chevrolet Detroit Belle Isle Grand Prix racing-weekend, og Reuss vil køre Pace Car til begge Indy-dobbeltløb.

Under Indy Dual i Detroit vil Tony Kanaan forsøge at trække vinder mod back-to-back efter at have taget Indy 500 sidste weekend.

”Den helt nye Corvette Stingray fra 2014 beviste i sidste uge på Indy, at den er hjemme på racerbanen, og vi er glade for at bringe det hjem til Motown for at sætte tempo i Chevrolet Indy Dual i Detroit,” sagde Reuss. ”At være i stand til at køre denne bil på denne bane, i denne by, er en stor spænding for mig personligt, og jeg kan ikke vente med at komme bag rattet for at sætte gang i dette fantastiske felt.”

Diskuter denne historie på Corvette-Forum.com




Endnu ingen kommentarer

Vi vil fortælle dig alt om nye og brugte biler samt dele og tilbehør til dem
Anmeldelser af nye og brugte biler, priser, specifikationer, videoer. Vi hjælper dig med at finde bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere