Niki Lauda Schumacher skulle allerede gå på pension

  • Gerald Norton
  • 0
  • 1793
  • 146

Niki Lauda, ​​tidligere F1-mester og en mand, der ved en eller to ting om et comeback, ser på Michael Schumachers egne og antyder, at det er tid for ham at omfavne det pensionerede liv. Lauda monterede et comeback efter pensioneringen selv, tilbage i 1982 efter at have tilbragt to år fra banen. Han gjorde det imidlertid ikke så godt denne gang: Han sluttede på 10. pladsen i slutningen af ​​sæsonen, 59 point bag sin holdkammerat Alain Prost. Klokt, han holdt op, mens han stod bag. I dag ser han Schumacher falde i den samme fælde som han gjorde.

”Jeg har altid været en stor tilhænger af Michaels comeback, fordi jeg gjorde det, og jeg ved, hvad det handler om,” sagde Lauda til Motorsport magasin. ”Jeg tror, ​​at enhver sportsudøver - hvis han vil præstere så godt som Schumacher tidligere - må være ærlig med sig selv. Han har ved med at sige, at han har brug for mere tid, bla, bla, bla, og han præsenterer sig selv som den afslappede fyr, der virkelig nyder det - men indeni er han slet ikke afslappet, fordi ingen top-racer driver nyder at blive slået. Hvis han virkelig var så afslappet, som han hævder at være, skal Mercedes bede ham om at gå på pension! ”

En italiensk avis rapporterede, at Schumacher havde overvejet at afslutte Mercedes-Benz-holdet, men Schumis manager modvirkede ved at oplyse, at han var så engageret som nogensinde. Hvem ved hvad det vil tage for at fjerne Schumachers typisk afslappede opførsel, og om han vil være opmærksom på Laudas råd.




Endnu ingen kommentarer

Vi vil fortælle dig alt om nye og brugte biler samt dele og tilbehør til dem
Anmeldelser af nye og brugte biler, priser, specifikationer, videoer. Vi hjælper dig med at finde bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere