One-Off 2013 SRT Viper GTS overskrift til auktion

  • Joshua Weaver
  • 0
  • 1700
  • 271

En brugerdefineret engangs-2013 SRT Viper GTS krydser auktionsblokken i den nærmeste fremtid med sit indtægter til fordel for Sons of Italy Foundation.

Selvom SRT Viper betragtes bredt som flagskibets sportsbil fra en amerikansk bilproducent, nu hvor Chrysler ejes af Fiat, er en lille italiensk indflydelse gået langt for sin styling. Den engangs SRT Viper GTS, der vil blive auktioneret ud, har et perlehvidt udvendigt, sort dampkromhjul og hylder den italienske kultur indvendigt og udvendigt.

SE OGSÅ: SRT Viper GTS udgør næsten 90% af ordrer

Subtile antydninger af grøn, hvid og rød er vist i det indre af Viper, inklusive sæder og handskerum. Den velgørende gruppe, Sons if Italy Foundation, har ikke fastlagt en dato for hvornår køretøjet vil blive auktioneret, og det har heller ikke frigivet et estimat på forhånd på auktionen på bilen. For nu kan du nyde en video af det specielle Viper-sæt på baggrund af et episk lydspor.

Få Flash Player til at se denne afspiller.

Diskuter denne historie på ViperAlley.com




Endnu ingen kommentarer

Vi vil fortælle dig alt om nye og brugte biler samt dele og tilbehør til dem
Anmeldelser af nye og brugte biler, priser, specifikationer, videoer. Vi hjælper dig med at finde bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere