Rapport Chevy Cruze Coupe, større RWD Sedan siger sandsynligvis GM's nye præsident

  • Joseph Hancock
  • 0
  • 4284
  • 1244

Med alt fokus på små biler og brændstoføkonomi er der nogle gode nyheder for sporty og præstationsindstillede personer, der leder efter et GM-produkt, der passer til deres ønsker. I en online webchat fremsatte GMs nye nordamerikanske præsident Mark Reuss nogle spændende kommentarer om den potentielle introduktion af både en Chevy Cruze Coupe og en RWD sedan baseret på den australske Zeta-arkitektur.

"2 dørs Cruze er en dejlig idé, og den kan vises på det globale marked," sagde Reuss. "Da vi i øjeblikket har 2-dørs Cobalts, vil NA [Nordamerika] naturligvis se på en Cruze 2-dør, men jeg tror, ​​vores lille bilportefølje vil være VÆG udover, hvad den er nu, så en 2-dørs noget er stadig nødvendigt."

Dette kommer virkelig ikke som nogen overraskelse, da Chevy ofte har leveret en coupé-model kort efter sedanen.

Herefter fremsatte Reuss en overraskende bemærkning, da han blev spurgt, om en sedan med baghjulstræk baseret på den australske Zeta-platform i sidste ende kunne gøre sin vej til staten. ”Meget muligvis,” bemærkede han, noget der helt sikkert vil blive fejret af dem, der beklagede Pontiac G8's undergang. I øjeblikket er den eneste Zeta-platformmodel, der er tilgængelig i USA, Camaro, selvom nogle rapporter har antydet, at en næste generation af Camaro kunne ride på en mere tilpasningsdygtig Zeta-arkitektur, der også kan bruges til en nordamerikansk sedan.

Hvis Chevy beslutter at gå videre med en bagdrevs sedan til det nordamerikanske marked, er det sandsynligt, at det ikke kommer flere år til. På det tidspunkt vil Cruze Coupe helt sikkert være på markedet og måske endda en højtydende Cruze-model.

Få flere Chevy Cruze nyheder og info på CruzeTalk.com




Endnu ingen kommentarer

Vi vil fortælle dig alt om nye og brugte biler samt dele og tilbehør til dem
Anmeldelser af nye og brugte biler, priser, specifikationer, videoer. Vi hjælper dig med at finde bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere