Hvad er den billigste bil at forsikre?

  • Gerald Norton
  • 0
  • 2475
  • 380

Nysgerrig over at vide, hvad der er den billigste bil at forsikre ifølge en nylig undersøgelse?

Ifølge Insure.com, det billigste køretøj at forsikre fra 2014-året er en Jeep Wrangler Sport. Baseret på fuld dækning for en 40-årig mand med en ren kørerekord og god kredit, vil Jeep Wrangler Sport 2014 koste $ 1.080 for at forsikre hele året. Denne sats er baseret på en politik på 100/300/50 og har en $ 500 fradragsberettiget ved kollision og omfattende dækning.

Ifølge Insure.com spiller to hovedfaktorer ind i SUV'ens lave forsikringssats. For det første drives det generelt af sikre chauffører. For det andet er det let og billigt at løse.

Hvis Wrangler ikke er helt i din smag, men du stadig leder efter en lejlighedskøb, når det kommer til forsikring, inkluderer andre lave omkostningsmuligheder Honda Odyssey LX, Jeep Patriot Sport, Honda CR-V LX og Jeep Compass Sport.

Gennemsnittene blev beregnet ved hjælp af data fra seks store transportører inklusive Allstate, Geico, Farmers, Nationwide, Progresssive og State Farm.

Diskuter denne historie på vores Jeep Wrangler forum




Endnu ingen kommentarer

Vi vil fortælle dig alt om nye og brugte biler samt dele og tilbehør til dem
Anmeldelser af nye og brugte biler, priser, specifikationer, videoer. Vi hjælper dig med at finde bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere