Chevrolet Silverado 1500 tilslutter sig Police Lineup

  • Ross Wilcox
  • 0
  • 4395
  • 643

Chevrolet har introduceret den seneste tilføjelse til sin Special Service Vehicle (SSV) lineup.

2015 Chevrolet Silverado 1500 SSV slutter sig til mærkets voksende portefølje af politibiler, og vil sælges i sommer med specielt designet funktioner til politiets brug. SSV-pakken vil være tilgængelig på Silverado 1500 Crew Cab i 1WT eller 1LS trims, som leveres med en 5,3-liters EcoTec V8-motor med 355 hk og 383 lb-ft drejningsmoment, mens den får en 23 MPG motorvejsklassificering.

SE OGSÅ: Chevrolet Silverado Review 2014

Silverado SSV kommer standard udstyret med en 170-amp høj-generator og 730-CCA hjælpebatteri, der giver officerer mulighed for at betjene lys, radioer, computere, kameraer og andet udstyr, mens de er parkeret med motoren slukket. Derudover er pickupen udstyret med en 110-volt stik til udstyr sammen med elektrisk strømforsyning til fire upfitter-afbrydere placeret på midtstakken for let kontrol og tilgængelighed.

Valgmuligheder inkluderer sletning af forreste midterste sæde, hjælpekuppelampe, spotlampe, ledninger til gitter, lampe og sirener, fælles nøglepakke, blinklys til forlygter og baglygter, bagpladser i vinyl og en elektronisk firhjulstrækskontakt.




Endnu ingen kommentarer

Vi vil fortælle dig alt om nye og brugte biler samt dele og tilbehør til dem
Anmeldelser af nye og brugte biler, priser, specifikationer, videoer. Vi hjælper dig med at finde bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere