Er Detroit den næste Silicon Valley?

  • Ross Wilcox
  • 0
  • 2154
  • 263

Kunne motorbyen forvandles til tech town usa? I en CNN Money-special er Detroits bilrelaterede teknologibom fremhævet for sin nylige stigning inden for teknologi relaterede job. Tekniske jobåbninger steg 82% i Detroit, hvor virksomheder som Google og Ford ansætter ingeniører i en masse.

Ifølge rapporten siger Google, at dette vil være det største ansættelsesår endnu i Detroit. Derudover siger Doug Van Dagens, direktør for Ford Conected Services Solutions, at der er en teknisk boom, og hans sektor vil blive fordoblet i størrelse i løbet af de næste par år og tredobles over en treårsperiode.

Teknologarbejdere i Detroit tjener en gennemsnitlig løn på $ 71.000 om året, mindre end Silicon Valley, men over gennemsnittet for bilindustrien. Flere ingeniører bliver interviewet i løbet af videoen, hvor de forklarer, hvor konkurrencedygtig teknologisektoren er blevet, hvordan ingeniører lokkes til at blive, og at en bevægelse til at genopbygge Detroit er en drivkraft bag den nylige lejespike.

En ingeniør forklarer, at der er et betydeligt potentiale i byen til at blomstre økonomisk, fordi økonomien havde ødelagt Detroit, men byen udvikler sig markant inden for teknologisektoren. Teknologi inden for bilindustrien bliver mere effektiv og konkurrencedygtig. Selvom Detroit ikke er så stor som traditionelle tech-centre som Silicon Valley, er denne by den centrale kerne i Midtvesten for teknologi og vokser økonomisk og teknologisk med en forbløffende hastighed.




Endnu ingen kommentarer

Vi vil fortælle dig alt om nye og brugte biler samt dele og tilbehør til dem
Anmeldelser af nye og brugte biler, priser, specifikationer, videoer. Vi hjælper dig med at finde bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere