Porsche 960 for at få otte-cylinder boksermotor

  • Job Fitzgerald
  • 0
  • 2720
  • 429

Porsche er på udkig efter at bringe sin 918 Spyder-sportsbil på markedet, men det betyder ikke, at den har taget toppen af ​​sit præstationspotentiale. 

Et sted i Porsche's Stuttgart-laboratorier brygger den rækkevidde 960 frankencar stadig, og de seneste rapporter antyder, at der er sket en ændring i motorplanerne. Ifølge Automobil, bilens tidligere kartlagte kurs mod en højtydende flad seks var for svag til at konkurrere med 12-cylindrede supercars som Ferrari F12 Berlinetta.

Nu har ordet det, at bilen kommer med en 3,9-liters bokser, otte-cylindret motor, der er i stand til 650 hk. Det ville være monteret lavt i midten af ​​bilen og parret til en syv-trins dual-kobling gearkasse.

Porsche's målvægtevægt er under 3.000 kg, hvilket sandsynligvis betyder, at det ikke kan overveje tung teknologi som det hybride system, der bruges i 918 Spyder. På trods af vægtproblemer vil bilen have firehjulstræk med en endnu lettere baghjulstrækversion, der sandsynligvis vil følge.

Selv uden det vægttab siges det, at bilen er i stand til en 2,5-sekunders 0-60 kørsel. Tidligere rapporter antydede, at bilen ville nå frem til produktion i 2015, men det ser ud til at være skubbet tilbage til 2017.

Diskuter denne historie på luksus4play.com




Endnu ingen kommentarer

Vi vil fortælle dig alt om nye og brugte biler samt dele og tilbehør til dem
Anmeldelser af nye og brugte biler, priser, specifikationer, videoer. Vi hjælper dig med at finde bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere